Κατασκευή Ιστοσελίδας Καλαμάτα "Το Παραδοσιακό Πέτρινο"

Η ταβέρνα του Νίκου εδώ και Δεκαετίες σερβίρει πιάτα της παραδοσιακής Ελληνικής κουζίνας.
Τα πιάτα παρασκευάζονται πάντα με φρέσκα ντόπια υλικά, σε ορισμένες περιπτώσεις ακόμα κι από τον κήπο του κυρίου Νίκου. Με πολύ μεράκι και συνέπεια, στο Παραδοσιακό Πέτρινο, οτι προσφέρετε έχει την σφραγίδα μιας αυθεντικότητας, αισθητικά και γευστικά, που μας γυρνά πίσω σε παιδικές αναμνήσεις.
Βρίσκετε πάνω στον δρόμο, στο 6ο χλμ που συνδέει την μαγευτική Καλαμάτα, με τους παραδοσιακούς προορισμούς, Κορώνη, Μεθώνη, Φοινικούντα, Costa Navarino και την αρχόντισσα Πύλο.
όπως  γράφουν και στην ιστοσελίδα

"Σας περιμένουν στον πετρόκτιστο και καταπράσινο χώρο μας, με τα μεγάλα και διαφορετικά επίπεδα της αυλής μας, που είναι σκεπασμένα από τα μεγάλα πλατάνια μας, ανάμεσα από μεγάλες επιφάνειες γκαζόν, από την μια πλευρά και τις φουντωτές Πορτοκαλιές και Λεμονιές από την άλλη .

Εκεί στο λοφάκι με την απεριόριστη θέα, τις μυρωδιές από τα νυχτολούλουδα και την απόλυτη ηρεμία, σας περιμένουμε."
H ιστοσελίδα φτιάχτηκε με wordpress χωρίς έτοιμα themes που μας δίνει μεγάλη ποιότητα στο κώδικα αλλά και ταχύτητα.

Η σελίδα φορτώνει κάτω από 3 δευτερόλεπτα, έχουμε χρησιμοποιήσει το plugin w3 toal cache που έχει τεράστιες δυνατότητες για συμπίεση κώδικα.

Για τις φωτογραφίες έχουμε χρησιμοποιήσει το short pixel  ένα καταπληκτικό plugin που συμπιέζει τις εικόνες στη ιστοσελίδα σας και μειώνει δραστικά τον χρόνο φόρτωσης της σελίδας.
Ιστοσελίδες Καλαμάτα

Κέρδισε Χρόνο

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΗΝ ΦΟΡΜΑ

Δεν μπορείς να τα κάνεις όλα μόνος σου

Contact Us
contact data
website
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑ *
reCAPTCHA
+30 211 1828738
Αγίου Ιωάννου 18 20
Αθήνα 15342
support@kastritseas.gr
© 2020 kastritseas.gr
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram