Ιστοσελίδα Φωτογράφου Γάμων panoslahanas.gr

Dandelion,  το λουλούδι που με ένα φύσημα οι σπόροι του ταξιδεύουν με χάρη στον αέρα, σαν ευχές για αιώνια αγάπη και αφοσίωση όταν οι άνθρωποι παντρεύονται.  Αυτό το ταπεινό λουλούδι μας έδωσε την έμπνευση να βασιστούμε θεματολογικά στον σχεδιασμό της νέας ιστοσελίδας του φωτογράφου Πάνου Λαχανά.

Απλή ιστοσελίδα, σε λευκό φόντο με μια ανάλαφρη αίσθηση, αξία δίνει το content,  οι φωτογραφίες του Πάνου Λαχανά αφηγούνται ιστορίες με τον μοναδικό τρόπου που μπορούν οι εικόνες που δημιουργεί να πούνε.

Η θεματολογία αυτή της ιστοσελίδας μαζί με το αληθινό και ειλικρινές αφήγημα του Φωτογράφου δίνουν ανθρώπινη διάσταση σε ένα κατά τα άλλα ψυχρώ μέσο.

Μοναδικός σχεδιασμός, custom design concept, λιτός και απλός κώδικας, εύκολη στην χρήση για εισαγωγή και ανανέωση υλικού και φιλική στον επισκέπτη.

Φορτώνει γρήγορα , ειδικά σχεδιασμένη για mobile συσκευές, αναβαθμίζεται αυτόματα μιας και βασίζετε στην πλατφόρμα wordpress και φιλοξενείτε σε Ελληνικό data center για ασφάλεια και υποστήριξη.

Δείτε την ιστοσελίδα που σχεδίασα!

ιστοσελίδα φωτογράφου γάμου

ρωτήστε με για την δική σας ιστοσελίδα!

μοναδικός σχεδιασμός website

+30 211 1828738
Αγίου Ιωάννου 18 20
Αθήνα 15342
support@kastritseas.gr
© 2020 kastritseas.gr
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram