Κατασκευή Ιστοσελίδας Ελαιολάδου Καλαμάτα

alpha2omegaoil.com

Αυτή η επιχειρηματική Ιστορία αφορά ένα Ελαιόλαδο από την Μεσσηνία με όραμα και με στόχο την παραγωγή ενός ποιοτικού έξτρα παρθένου ελαιολάδου.

Από το Άλφα στο Ωμέγα, ο αέναος κύκλος παραγωγής ενός Premium Ελαιολάδου από νέα και υγιή ελαιόδεντρα.
Από το πρώτο μέχρι το τελευταίο στάδιο η συγκομιδή και η παραγωγή αυτού του εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου γίνεται με τη φροντίδα και επιμέλεια μιας ομάδας παθιασμένη με την καλή διατροφή και το ελαιόλαδο. Υποστηρίζουν και δικαιολογούν το αποτέλεσμα,  την παραγωγή ενός εξαιρετικού προϊόντος αλλά κυρίως την ανάδειξη του ελαιολάδου τους μέσα από την επιχειρηματική ιστορία τους που περιέχει τα στοιχεία της επιτυχίας.

Το Άλφα είναι η αρχή : Οι ελιές.
Το Ωμέγα είναι ο προορισμός: Το λάδι της ελιάς.

 

Όραμα και στόχο.
Αξία του προϊόντος και εγγύηση ποιότητας του.
Συνέπεια στην παραγωγή και διάθεση του προϊόντος.
Αυθεντικότητα και σωστή επικοινωνία του προϊόντος.

Τα αποτελέσματα φαίνονται τόσο από τα βραβεία που κερδίζει το Premium Extra Virgin Olive Oil Alpha to Omega, αλλά και από τα σχόλια επιβράβευσης από ανθρώπους με κύρος.

Κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου για το Alpha to Omega Extra Virgin Olive Oil, ποικιλίας Κορωνέικης, στον Διεθνή Διαγωνισμό Ελαιολάδου "Athena" (ATHIOOC).

Ηλίας Μαμαλάκης
Εξαιρετικό ελαιόλαδο γεμάτο αρώματα και γεύση

Harry Tzannis
Το προϊόν της ημέρας: Alpha to Omega
Καθώς το facebook περνάει τα ψυχολογικά του και αποφάσισε σήμερα να μην μου δώσει τη δυνατότητα να ποστάρω από τις σελίδες, θα το κάνω από εδώ καθώς δοκίμασα ένα βραβευμένο ελαιόλαδο το οποίο φέρει στη συσκευασία του το γευστικό του προφίλ. Μια αξιόλογη προσπάθεια σε αντίθεση με τη γενική εικόνα.

 

H επιχείρηση έπρεπε να έχει μια καλή παρουσία στο internet αλλά δεν έχει ακόμα τον χρόνο να ασχοληθεί με την ανάπτυξη μιας ολοκληρωμένης ιστοσελίδας.

Εδώ ταίριαξε η επιλογή ενός one page brochure website.

Είναι mobile friendly και προσαρμόζεται σε όλες τις φορητές συσκευές, δίνει την απαραίτητη πληροφορία στον επισκέπτη για την επιχείρηση και το προϊόν και η ιστοσελίδα μπορεί να αναβαθμιστεί και αναπτυχθεί αργότερα σε πλήρες website.

Δείτε την προσφορά μου για κατασκευή one page website

 

+30 211 1828738
Αγίου Ιωάννου 18 20
Αθήνα 15342
support@kastritseas.gr
© 2020 kastritseas.gr
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram