Κατασκευή  Ιστοσελίδας Μουσείου ΣΥΛΛΟΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΔΥΜΑΣΙΩΝ "ΒΙΚΤΩΡΙΑ Γ. ΚΑΡΕΛΙΑ"

Κατασκευή  Ιστοσελίδας Μουσείου

Κατασκευή Ιστοσελίδας Μουσείου. Υποστηρίζουμε τεχνικά αλλά και στην ανανέωση του υλικού, την  ιστοσελίδα για την συλλογή παραδοσιακών φορεσιών της Β. Γ. Καρέλια στην Καλαμάτα.

H συλλογή ελληνικών ενδυμασιών "Βικτωρία Γ. Καρέλια" δημιουργήθηκε από το ιδρυτικό μέλος και την επί σειρά ετών Πρόεδρο του Λυκείου των Ελληνίδων Καλαμάτας, Β. Καρέλια, αρχικά σαν προσωπική συλλογή.

Καρπός της συλλεκτικής προσπάθειας 50 χρόνων, παραχωρήθηκε στο Λ.Ε.Κ. προκειμένου να ενσωματωθεί σε έναν καταξιωμένο φορέα προστασίας και προβολής της ελληνικής παράδοσης. Έκτοτε φέρει, σε ένδειξη αναγνώρισης και έπειτα από ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Λ.Ε.Κ., το όνομα της συλλέκτριας.

Προσφέρουμε ολοκληρωμένες digital marketing λύσεις και υπηρεσίες προβολής και προώθησης ιστοσελίδων.

Ο στόχος είναι η  προβολή και ανάπτυξη διαδικτυακά της ιστοσελίδας στο κοινό.

  • Αποκτήσετε μια ανταγωνιστική ιστοσελίδα για την δική σας επιχείριση.
  • Οι υποψήφιοι πελάτες σας, θα βρίσκουν την ιστοσελίδα σας εύκολα και γρήγορα και θα είναι πολύ εύχρηστη.

H ιστοσελίδα υλοποιήθηκε με την εταιρία greatway.gr , της οποίας ήταν ιδρυτικό μέλος ο Γιώργος Καστριτσέας. Επιλέξαμε ως πυρήνα εφαρμογής το open source  Joomla επειδή προσφέρετε για δυναμικό σχεδιασμό, S.E.O.  και βελτιστοποίηση του κώδικα που ενσωματώνουμε σε όλες τις σελίδες για την σωστή παρουσίαση της  επιχείρησης και για καλή βαθμολογία στο google rank.

  • Custom web design, χωρίς έτοιμα themes & templates για καθαρό κώδικα και μεγάλες ταχύτητες φόρτωσης.
  • Fully responsive, με πλήρη προσαρμογή σε όλες τις κινητές συσκευές.
+30 211 1828738
Αγίου Ιωάννου 18 20
Αθήνα 15342
support@kastritseas.gr
© 2020 kastritseas.gr
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram