Κατασκευή Ιστοσελίδας Eshop Ελαιόλαδο

Μοναδικός σχεδιασμός ιστοσελίδας eshop Premium Ελαιολάδου.
Το καλό σχεδιαστικό και οπτικό αποτέλεσμα στην κατασκευή μιας ιστοσελίδας εξαρτάται πάντα από την ποιότητα του υλικού που θα μου δώσει ο πελάτης.

Όσο καλό και αν είναι το προϊόν, αν δεν αποτυπωθεί σωστά από τον Φωτογράφο, αν δεν έχει γίνει το καλύτερο branding και η γραφιστική εργασία από το δημιουργικό γραφείο και αν η τελική τυποποίηση, ετικέτες και συσκευασία δεν γίνουν σωστά, το προϊόν δεν αναδεικνύεται σωστά.

Στην περίπτωση του Monogram Premium Extra Virgin Olive Oil, το υλικό αγγίζει την τελειότητα.

Η ομάδα του Monogram ήθελε η ιστοσελίδα από την αρχή της να δίνει την αίσθηση στον επισκέπτη ότι βρίσκετε σε έναν ελαιώνα μια ζεστή μέρα του καλοκαιριού, με ένα απαλό αεράκι να περνά μέσα από τις φυλλωσιές.

Αυτό αποτυπώνεται ιδανικά από τον καλλιτέχνη -  φωτογράφο Νίκο Μάρκου στο αρχικό timelapse video με το οποίο ξεκινά η ιστοσελίδα. Ο Νίκος Μάρκου δημιούργησε και το timelapse video που παρουσιάσει το Premium προϊόν της Monogram.

Ειδικά επιλεγμένο μπουκάλι, με taylor made ροή στο στόμιο, δίνουν πρόσθετη αξία στο περιεχόμενο, το Premuim Οργανικό Εξαιρετικό Παρθένου Ελαιόλαδο της Monogram.

Η ιστοσελίδα έχει δομηθεί με σκοπό να προσκαλέσει τον επισκέπτη σε ένα μικρό ταξίδι,  να ανακαλύψει τον κόσμο του Monogram. Συνδυάζει κατάλληλα διαμορφωμένα κείμενα, με τα γραφιστικά στοιχεία του branding της εταιρείας που ανέλαβε η  dkd studio ( Πέτρος Δημόπουλος και Γιάννης Καρατζάς ) και τις φωτογραφίες του Ν. Μάρκου.

Μαζί με το brand awareness που θέλουμε να πετύχουμε, υλοποιήσαμε και  eshop ώστε να υπάρχει η δυνατότητα να "ταξιδέψει" το Premium προϊόν της Monogram, σε όλον το κόσμο!

 

custom eshops

μοναδικός σχεδιασμός για κάθε επιχείρηση

επικοινωνήστε μαζί μου για την σωστή προβολή των προϊόντων σας.

+30 211 1828738
Αγίου Ιωάννου 18 20
Αθήνα 15342
support@kastritseas.gr
© 2020 kastritseas.gr
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram