Σχεδιασμός ιστοσελίδας Γάμου Βάπτισης

Στην ιστοσελίδα  myeventplanner.gr αποτυπώνεται η αισθητική και γνώση της Άννας και του Σπύρου να οργανώνουν άρτιες εκδηλώσεις Γάμου, Βάπτισης και εταιρικών events.
Με πολύχρονη πείρα ως διακοσμήτρια και με σπουδές αρχιτεκτονικής εσωτερικών χώρων και διακόσμησης η Άννα Μάλιαρη Δρακάτου παρουσιάζει την ιστορία του memories my event planner:

" Το Memories my event planner είναι ένα όνειρο ζωής που με ατελείωτη αγάπη και μεράκι δημιούργησα. Γι’ αυτό είμαι πολύ ευτυχής που μπορώ να επικοινωνήσω μαζί με τα ζευγάρια που με εμπιστεύονται για την οργάνωση των σημαντικών τους στιγμών μέσω πληθώρας ιδεών και δημιουργιών προκειμένου να στήσουμε την εκδήλωση των ονείρων τους.

Η μεγαλύτερη πρόκληση για μένα είναι να σχεδιάσω και να οργανώσω το δικό σας event. Παντρεύοντας τη τάση της κάθε εποχής με τις ιδιαίτερες επιθυμίες και τα γούστα του κάθε ζευγαριού, μέσα από μια τεράστια παλέτα προτάσεων που ανανεώνονται διαρκώς, εγώ και οι καταξιωμένοι συνεργάτες μου, μπορούμε να σχεδιάσουμε και να οργανώσουμε το event των ονείρων σας."

Στην νέα ιστοσελίδα που σχεδίασα για το myeventplanner αποφασίσαμε να μεταβούμε από την πλατφόρμα joomla σε wordpress. Μια εύχρηστη ιστοσελίδα για εύκολη ανανέωση υλικού και social marketing και με μοναδικό σχεδιασμό, custom design, στα πρότυπα των αναγκών του πελάτη , χωρίς να χρησιμοποιήσουμε έτοιμα πρότυπα, themes.

 

χρειάζεσαι ιστοσελίδα

και προβολή για την επιχείρηση σου?

Projects & Πελάτες
Δείτε χαρακτηριστικά δείγματα τις δουλειάς μας.

Κατασκευάζουμε μόνο custom ιστοσελίδες σε Wordpress, για καλύτερη απόδοση σε ταχύτητα, μοναδικά σχεδιασμό για κάθε πελάτη ξεχωριστά χωρίς έτοιμα themes.

Καθαρός κώδικας, seo friendly, εύκολία στις αλλαγές και αναβαθμίσεις.
Υποστηρίζουμε δύο Δεκαετίες 
αποτελεσματικά επιχειρήσεις να αναπτυχθούν.
Μπορούμε να βελτιώσουμε το digital marketing της επιχείρησης σας, από τον σχεδιασμό ιστοσελίδας, στην προβολή και προώθηση της. 

Οι υπηρεσίες μας αφορούν στην ανάπτυξη ιστοσελίδων και eshop μοναδικά σχεδιασμένα για τις ανάγκες σας.
ζητήστε προσφορά τώρα

Κέρδισε Χρόνο

Μπορούμε να κερδίσουμε χρόνο για την επιχειρηματική ιδέα σου,
δεν μπορείς να τα κάνεις όλα μόνος σου.
+30 211 1828738
Αγίου Ιωάννου 18 20
Αθήνα 15342
support@kastritseas.gr
© 2020 kastritseas.gr
Top closearrow-circle-o-downchevron-leftchevron-rightbarscross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram