Κατασκευή eshop Χειροποίητα Δερμάτινα Σανδάλια sandaliastistoa.gr

Μια αυθεντική επιχειρηματική ιστορία δεν πρέπει να είναι αυτοσκοπός. Δεν χρειάζεται να την εφεύρουμε. Πρέπει να είναι αυθεντική. Η οικογένεια Παπαθεoδωρίδη αγαπά αυτό που κάνει. Από το 1941 πρόσφυγες από την Καπαδοκία, ιδρύουν την επιχείριση στο ίδιο φυσικό κατάστημα που συνεχίζει να υπάρχει μέχρι σήμερα, σε ένα ιστορικό νεοκλασικό κτίριο με στοά.

Η τρίτη γενιά εξέλιξε το αρχειοελληνικό σανδάλι σε ένα προϊον με συνέχεια και αισθητική. Η αδιαπραγμάτευτη ποιότητα του δερμάτινου χειροποίητου σανδαλιού τους, έχει οτι χρειάζεται μια επιχειρηματική ιστορία να πει.

Συνέπεια στην ποιότητα και στην εικόνα των προϊοντων της επιχείρησης, από την παραρωγή μέχρι τη πώληση και το after sales.

Σύνδεση με το πελατολόγιο μέσω της ιστοσελίδας τους που είναι ο πυρήνας της πολιτικής επικοινωνίας της επιχείρησης. Όλοι οι άλλοι τρόποι επικοινωνίας, social media, customer feeds, διαφημιστικές καμπάνιες,  περνούν από την ιστοσελίδα και το κεντρικό προφίλ και brand name της, το sandlaliastistoa.gr.

Ξεκάθαρη εικόνα της επιχείρησης, ποιός λέει την Ιστορία, ποιά πρόσωπα την λένε και τι θέλουν να μας πουν. Η πρόκληση για φαινομενικά μικρές επιχειρήσεις είναι να προβάλουν αυτό που πραγματικά είναι και να καταφέρυν να απευθυνθούν στο πελατολόγιο που τους ψάχνει.

Η ίδια η οικογένεια Παπαθεοδωρίδη υποστηρίζει με συνέπεια την ιστορία της:

"Εμπνεόμαστε από την πολιτιστική ανταλλαγή που λαμβάνει χώρα στις σύγχρονες κοινωνίες, όχι μόνο για να οικειοποιηθούμε το διαφορετικό, αλλά περισσότερο για να αναδείξουμε την πλούσια τοπική κληρονομιά, όπως αυτή μπορεί να αποτυπωθεί ακόμα και πάνω σε ένα ζευγάρι σανδάλια”

Ο επανασχεδιασμός του eshop sandaliastistoa.gr με αφορμή τα πρώτα συμπεράσματα που βγάλαμε μετά το καλοκαίρι, μας βοήθησε να καταλάβουμε ακόμα καλύτερα πως θα βελτιονόμαστε λειτουργικά και αισθητικά.

Η συνεργασία  με τον πελάτη είναι ουσιαστική, ανταλλάζουμε πληροφορίες, ενημερονώμαστε για τάσεις, συνεργαζόμαστε με διαφορετικές ομάδες που όλοι έχουμε ως σκοπό να κάνουμε σωστά την δουλειά μας, επιλύουμε προβλήματα και παίρνουμε αποφάσεις.

πείτε την δική σας ιστορία

προβάλλετε την επιχείρηση σας ρωτήστε με για την δική σας ιστοσελίδα

Projects & Πελάτες
Δείτε χαρακτηριστικά δείγματα τις δουλειάς μας.

Κατασκευάζουμε μόνο custom ιστοσελίδες σε Wordpress, για καλύτερη απόδοση σε ταχύτητα, μοναδικά σχεδιασμό για κάθε πελάτη ξεχωριστά χωρίς έτοιμα themes.

Καθαρός κώδικας, seo friendly, εύκολία στις αλλαγές και αναβαθμίσεις.
Υποστηρίζουμε δύο Δεκαετίες 
αποτελεσματικά επιχειρήσεις να αναπτυχθούν.
Μπορούμε να βελτιώσουμε το digital marketing της επιχείρησης σας, από τον σχεδιασμό ιστοσελίδας, στην προβολή και προώθηση της. 

Οι υπηρεσίες μας αφορούν στην ανάπτυξη ιστοσελίδων και eshop μοναδικά σχεδιασμένα για τις ανάγκες σας.
ζητήστε προσφορά τώρα

Κέρδισε Χρόνο

Μπορούμε να κερδίσουμε χρόνο για την επιχειρηματική ιδέα σου,
δεν μπορείς να τα κάνεις όλα μόνος σου.
+30 211 1828738
Αγίου Ιωάννου 18 20
Αθήνα 15342
support@kastritseas.gr
© 2020 kastritseas.gr
Top closearrow-circle-o-downchevron-leftchevron-rightbarscross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram