Δωρεάν Ιστοσελίδες. Είναι πιο εύκολο από ποτέ να φτιάξουμε μόνοι μας ιστοσελίδα

Με ένα facebook & google page, ένα instagram business profile, μπορούμε να είμαστε εμείς οι φωτογράφοι και να κάνουμε όποτε θέλουμε αναρτήσεις  στα social media. Ακόμα και την ιστοσελίδα μας μπορούμε να φτιάξουμε μόνοι μας.
Αλλά όλα αυτά δεν εγγυώνται πωλήσεις.

Όμως αν δεν μπορούμε να περιμένουμε να έχουμε όλο το budget για να κάνουμε το σωστό λογότυπο με τον καλό αλλά ακριβό γραφίστα.
Αν δεν μπορούμε να επενδύσουμε στο κατάλληλο branding και συσκευασία για το προϊόν μας,  και να πληρώσουμε για ένα σύγχρονο γρήγορο με πολλές δυνατότητες eshop.

Τότε προτείνω μικρά βήματα με χαμηλό κόστος μέχρι να υπάρχει η δυνατότητα να επιλέξετε επαγγελματίες συνεργάτες και να αποφύγετε λάθη που μπορεί να χρειαστεί πολύς χρόνος να διορθώσετε  ένα κακό όνομα στην αγορά.

Αν ξέρετε καλά το προϊον σας, πιστεύετε σε αυτό και στην ποιότητα του, θα του δώσετε αξία.
Αυτή η αξία θα κερδηθεί με την εμπιστοσύνη που θα σας δείξει η αγορά γιατί θα εκτιμήσει αυτήν την ειλικρίνεια και προσπάθεια σας.

Φτιάξτε μόνοι σας την ιστοσελίδα σας, αλλά όχι με υπηρεσίες με μηνιαία συνδρομή γιατί υπάρχει ο κίνδυνος να μην σας ανήκει το περιεχόμενο της ιστοσελίδας αν διακόψετε την πληρωμή .

Προτιμήστε μια καλή υπηρεσία φιλοξενίας στην χώρα σας που θα σας παρέχει υποστήριξη και backup των αρχείων σας και που θα έχετε τηλεφωνική υποστήριξη.
Το κόστος είναι συνήθως ετήσιο.

Εφαρμογές όπως το joomla και wordpress είναι δωρεάν και υπάρχουν καταπληκτικά έτοιμα εικαστικά πρότυπα themes - templates σε πολύ χαμηλές τιμές 40 - 80 ευρω και οδηγίες για την εγκατάσταση και ενημέρωση του περιεχομένου, υπάρχουν επίσης πολλά δωρέαν themes.

Ένα μεγάλο μειονέκτημα στα έτοιμα ή δωρεάν themes, είναι πως το ίδιο εικαστικό μπορεί να το έχουν χιλιάδες άλλοι και πως  δεν θα μπορείτε να κρατήσετε το φωτογραφικό υλικό του demo λόγω πνευματικών δικαιωμάτων και θα πρέπει να βάλετε δικό σας.

Φτιάξτε ένα δωρεάν λογαριασμό google analytics κάντε τα δωρεάν μαθήματα της google για SEO SEM και κατανοήστε πως λειτουργεί η συγκέντρωση πληροφοριών και η ανάλυση τους έστω και σε ένα πρώτο επίπεδο.

To original περιεχόμενο  - content είναι μεγάλο asset για μια επιχείρηση και αξιολογείται θετικά από την google.

Όταν διαπιστώσετε πως υπάρχουν δυνατότητες  για πώλησεις εμπιστευτείτε τους ανάλογους επαγγελματίες.
Κάντε ένα rebranding με έναν γραφίστα, εμπιστευτείτε έναν webdesigner να σας επανασχεδιάσει το website με ένα custom μοναδικό design concept και επιλέξτε τον συνεργάτη σας για την προώθηση της ιστοσελίδας σας.

Κερδίστε Χρόνο και επικεντρωθείτε στα διοικητικά και οργανωτικά σας καθήκοντα.

Θα έχετε ήδη της βασικές γνώσεις και θα μπορείτε ευκολότερα να κατανοήστε τα στατιστικά στοιχεία που θα σας έρχονται και να κάνετε στρατηγικό σχεδιασμό.

Απέκτησε την δική σου Ιστοσελίδα!

Δείτε την Προσφορά Οικονομικής Ιστοσελίδας One page

Ιστοσελίδες & eshop που κατασκευάσαμε | Projects & Πελάτες
Υποστηρίζουμε 2 Δεκαετίες 
αποτελεσματικά επιχειρήσεις να αναπτυχθούν.
Μπορούμε να βελτιώσουμε το digital marketing της επιχείρησης σας, από τον σχεδιασμό ιστοσελίδας, στην προβολή και προώθηση της. 

Οι υπηρεσίες μας αφορούν στην ανάπτυξη ιστοσελίδων και eshop μοναδικά σχεδιασμένα για τις ανάγκες σας.
ζητήστε προσφορά τώρα
+30 211 1828738
Αγίου Ιωάννου 18 20
Αθήνα 15342
support@kastritseas.gr
© 2020 kastritseas.gr
Top chevron-leftchevron-rightcross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram