ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΓΟΡΩΝ ΣΤΟ INSTAGRAM?

Πουλήστε τα προϊοντα σας από το business instagram account σας. Ο λογαριασμός σας στο Instagram πρέπει να είναι λογαριασμός επιχείρησης. Το εταιρικό προφίλ σας στο Instagram πρέπει να σχετίζεται με κατάλογο στο Facebook.

Δημιουργία καταλόγου στο Facebook με το εταιρικό προφίλ σας στο Instagram.

Α: Προσθήκη ενότητας καταστήματος στη Σελίδα σας στο Facebook
Στη Σελίδα της επιχείρησής σας στο Facebook, πατήστε την καρτέλα "Κατάστημα".
Αν δεν βλέπετε την καρτέλα "Κατάστημα", μπορείτε να αλλάξετε το πρότυπο της Σελίδας σας και να επιλέξετε το πρότυπο "Αγορές".

Πατήστε "Δημιουργία καταστήματος", αποδεχτείτε τους Όρους .

Καταχωρήστε τη διεύθυνση της επιχείρησής σας και πατήστε "Επόμενο".

Επιλέξτε νόμισμα και συμπληρώστε τη διεύθυνση email που έχει συσχετιστεί με τη Σελίδα της επιχείρησής σας.
Πατήστε "Επόμενο". Το νόμισμα μπορεί να επιλεγεί αυτόματα, ανάλογα με τη διεύθυνση της Σελίδας.
Το νόμισμα αυτό θα ισχύει για όλα τα προϊόντα σας και δεν θα έχετε τη δυνατότητα να το αλλάξετε, παρά μόνο αν διαγράψετε το κατάστημα και δημιουργήσετε ένα νέο.

Προσθέστε τον αριθμό φορολογικού μητρώου που έχει η επιχείρησή σας σε κάθε πολιτεία στην οποία έχει εταιρική παρουσία. Πατήστε "Τέλος".

Προσθέστε προϊόντα στο κατάστημά σας.

Β: Χρήση καταλόγου στο Business Manager
Πηγαίνετε στο λογαριασμό Business Manager που είναι κάτοχος της Σελίδας Facebook που συνδέεται με τον εταιρικό λογαριασμό σας στο Instagram.
Δεν θα έχετε αυτή τη δυνατότητα αν ο λογαριασμός σας στο Business Manager έχει απλά πρόσβαση στη Σελίδα Facebook.

Για να προσθέσετε μια Σελίδα, πρέπει επίσης να είστε διαχειριστής της Σελίδας. Αν δεν είστε διαχειριστής, θα πρέπει να ζητήσετε πρόσβαση στη Σελίδα.

Από το λογαριασμό σας στο Business Manager, δημιουργήστε έναν νέο κατάλογο ή εντοπίστε έναν υπάρχοντα κατάλογο που θέλετε να χρησιμοποιείτε για τις αγορές στο Instagram.

Έλεγχος & έγκριση
Ο λογαριασμός σας θα ελεγχθεί αυτόματα για την πρόσβαση στη λειτουργία αγορών. Αν δημιουργήσετε νέο κατάλογο, ο κατάλογος αυτός θα πρέπει να εγκριθεί πριν από τον αυτόματο έλεγχο του λογαριασμού για τη λειτουργία αγορών. Συνήθως, η διαδικασία ελέγχου διαρκεί λίγες ημέρες. Ωστόσο, ορισμένες φορές, μπορεί να πάρει περισσότερο χρόνο.

Προσθέστε ετικέτες ή αυτοκόλλητα προϊόντων στο Instagram

Πηγαίνετε στο εταιρικό προφίλ σας στο Instagram.

Πατήστε τις τρεις τελείες (...) ή το εικονίδιο γραναζιού πάνω δεξιά.

Στην ενότητα "Ρυθμίσεις επιχείρησης", πατήστε Αγορές.

Πατήστε Συνέχεια.

Επιλέξτε τον κατάλογο προϊόντων που θέλετε να χρησιμοποιήσετε με τις αγορές στο Instagram.

Πατήστε Τέλος.

Τώρα μπορείτε να προσθέτετε ετικέτες προϊόντων στις δημοσιεύσεις και τις ιστορίες σας στο Instagram.

Μπορείτε να προσθέσετε έως 5 ετικέτες προϊόντων σε κάθε δημοσίευση με μία εικόνα ή έως 20 ετικέτες προϊόντων σε κάθε δημοσίευση με πολλές εικόνες. Οι ετικέτες προϊόντων στις δημοσιεύσεις δείχνουν το όνομα και την τιμή των προϊόντων που έχουν προστεθεί με ετικέτες. Μπορείτε να προσθέσετε ετικέτες προϊόντων τόσο σε νέες όσο και σε υπάρχουσες δημοσιεύσεις από το εταιρικό προφίλ σας στο Instagram.

Για το Instagram Stories, μπορείτε να δημιουργείτε ένα αυτοκόλλητο προϊόντος για κάθε ιστορία. Τα αυτοκόλλητα προϊόντων δείχνουν το όνομα του προϊόντος και μπορείτε να επεξεργαστείτε το χρώμα και το κείμενο του αυτοκόλλητου. Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τις ιστορίες που έχουν δημοσιευτεί. Θα πρέπει να τις διαγράψετε και να τις δημοσιεύσετε ξανά.

Για τις δημοσιεύσεις στη ροή του Instagram, πατήστε Προσθέστε προϊόντα με ετικέτα από την οθόνη "Κοινοποίηση". Για τις ιστορίες, πατήστε το εικονίδιο αυτοκόλλητου και επιλέξτε "Αυτοκόλλητο προϊόντος".

Επιλέξτε το προϊόν που θέλετε να προσθέσετε με ετικέτα ή αυτοκόλλητο από τον κατάλογό σας και τοποθετήστε την ετικέτα ή το αυτοκόλλητο πάνω ή κοντά στο συγκεκριμένο προϊόν.

Κοινοποιήστε!

Εδώ έχει μεγάλη σημασία για τα στατιστικά σας στοιεία η χρησιμότητα της landing page.

Να συνδυαστεί δηλαδή το instagram post to shop με μια διαφημιστική καμπάνια και με στατιστικά στοιχεία παρακολούθησης πχ google analytics facebook pixel κ.ο.κ. ώστε να συλλέξουμε στοιχεία για το πόσες επισκέψεις είχε η σελίδα μας από τα social media και τι conversion rate δηλαδή πωλήσεις είχαμε.

Μια διαφήμιση σε social media πρέπει να καταλήγει σε μια περιοχή ελεγχόμενη από εσάς. Πρέπει να πηγαίνει ή στην ιστοσελίδα σας ή στο landing page, ώστε να μετατρέψετε conversion, το κόστος της διαφήμισης σας σε πώληση.
Μέσα από το landing page μπορείτε να επιτύχετε αναγνωρισιμότητα της εταιρείας σας, του προϊόντος σας, της υπηρεσίας σας.

LANDING PAGE!

ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ

Ιστοσελίδες & eshop που κατασκευάσαμε | Projects & Πελάτες
Υποστηρίζουμε 2 Δεκαετίες 
αποτελεσματικά επιχειρήσεις να αναπτυχθούν.
Μπορούμε να βελτιώσουμε το digital marketing της επιχείρησης σας, από τον σχεδιασμό ιστοσελίδας, στην προβολή και προώθηση της. 

Οι υπηρεσίες μας αφορούν στην ανάπτυξη ιστοσελίδων και eshop μοναδικά σχεδιασμένα για τις ανάγκες σας.
ζητήστε προσφορά τώρα
+30 211 1828738
Αγίου Ιωάννου 18 20
Αθήνα 15342
support@kastritseas.gr
© 2020 kastritseas.gr
Top chevron-leftchevron-rightcross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram