Ιστοσελίδα Ασφαλιστικού Γραφείου poulakosins.gr

Η νέα ιστοσελίδα για τις Αφάλειες Πουλάκος προσφέρει ενημέρωση στον επισκέπτη της για τις δραστηριότητες της εταιρείας. Προβάλει στον επισκέπτη την πληροφορία,  οτι εκτός του κλάδου αυτοκινήτων, η επιχείρηση Αφάλειες Πουλάκος, διαθέτει τεχνογνωσία και καλή εμπειρία και σε άλλους ασφαλιστικούς κλάδους.

Στόχος της ιστοσελίδας είναι ο Ασφαλισμένος να έχει ενημέρωση και  γρήγορη πρόσβαση την πληροφορία γύρω από τα ασφαλιστικά προϊόντα και να επικοινωνήσει εύκολα με τον Ασφαλιστικό Πράκτορα Γιάννη Πουλάκο όταν τον χρειαστεί.

Σχεδιάσαμε την νέα ιστοσελίδα poulakosins.gr σε wordpress. Το wordpress προσφέρετε για δυναμικό σχεδιασμό, S.E.O. βελτιστοποίηση του κώδικα που ενσωματώνουμε σε όλες τις σελίδες για την πλήρη παρουσίαση της ιστοσελίδας fully responsive, με πλήρη προσαρμογή σε όλες τις κινητές συσκεύες.

Προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις προβολής για ασφαλειστικές επιχειρήσεις. Αποκτήσετε μια ανταγωνιστική ιστοσελίδα για την δική σας  επιχείρηση.

Οικονομικές Ιστοσελίδες για Επιχειρήσεις

Ρωτήστε με για την δική σας.

+30 211 1828738
Αγίου Ιωάννου 18 20
Αθήνα 15342
support@kastritseas.gr
© 2020 kastritseas.gr
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram