Κατασκευή Ιστοσελίδας Κλειδαρά Immobilizer

Κατασκευή ιστοσελίδας για Κλειδαρά Immobilizer

Μπορεί η επιχείρηση σας να μην χρειάζεται ακόμα μια πλήρη ιστοσελίδα.
Χρειάζεται όμως σίγουρα ένα όνομα domain name και τουλάχιστον μια σελίδα παρουσίασης.

Διαλέξτε και εσείς τώρα το μοναδικό όνομα της επιχείρισης σας εδώ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ DOMAIN NAME.!

Εκεί είναι χρήσιμα τα One Page websites. Ιστοσελίδες με βασικά στοιχεία παρουσίασης,πληροφορίες και στοιχεία επικοινωνίας.

Το locksmith.gr παρουσιάζει μια επιχείρηση που  επισκευάζει και πουλάει κλειδιά Αυτοκινήτων & Immobilizer. Κάνει προγραμματισμό κλειδιών αυτοκινήτων, επισκευή φθαρμένων κλειδιών και επισκευή πλακετών για όλους τους τύπους αυτοκινήτων και για όλες τις μάρκες.

Επίσης διαθέτει μεγάλη γκάμα από κλειδιά και κλειδαριές και υπηρεσίες που αφορούν την ασφάλεια επαγγελματικών, ιδιωτικών χώρων και αυτοκινήτων. Διαθέτει προϊόντα από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές κλειδαριών, όπως Cisa, Yale, Abus, Mauer, Mul-T-Lock, Hugo, Domus, Iseo, securemme. Είναι Omega Point εξουσιοδοτημένο κατάστημα και αναλαμβάνει το Service και την αντικατάσταση παντός τύπου θωρακισμένων κλειδαριών.

Σκοπός είναι να έχει μια καλή παρουσία στο internet και ιδίως από mobile συσκευές και ένα εταιρικό email,  οπότε μια σελίδα ήταν αρκετή για την επιχείριση για να την βρίσκουν οι επισκέπτες και να μπορεί να ενισχύσει το brand name της.

Το πλεονέκτημα του onepage website είναι οτι μπορεί να εξελιχτεί σε μια πλήρη ιστοσελίδα.

H ιστοσελίδα φτιάχτηκε με wordpress χωρίς έτοιμα προκάτ themes, αυτό μας δίνει μεγάλη ποιότητα στον κώδικα και ταχύτητα που είναι σημαντικός παράγοντας επιτυχίας μιας ιστοσελίδας.

Η σελίδα φορτώνει κάτω από 3 δευτερόλεπτα, επειδή έχουμε μελετήσει και ρυθμίσει όλους τους παράγοντες που βελτιστοποιούν την απόδοση. Έχουμε χρησιμοποιήσει ειδικά διαμορφωμένους server φιλοξενίας που συμπιέζουν και φορτώνουν καλύτερα τον κώδικα του wordpress.

Επέλεξε φιλοξενία για την ιστοσελίδα σου ΕΔΩ!

Για τις φωτογραφίες έχουμε χρησιμοποιήσει το short pixel  ένα καταπληκτικό plugin που συμπιέζει τις εικόνες στη ιστοσελίδα σας και μειώνει δραστικά τον χρόνο φόρτωσης της σελίδας.

Τι περιλαμβάνει μια ιστοσελίδα ONEPAGE

Responsive Mobile Friendly ειδικά σχεδιασμένη για κινητά τηλέφωνα και tablet

Ενεργοποίηση λογαριασμού email
Σύνδεση με social accounts
Gallery εικόνων - φωτογραφιών
Διαδραστικός Χάρτης Google Map
Μοναδικός γραφιστικός σχεδιασμός προσαρμοσμένος στον κάθε πελάτη
Μπορεί να αναβαθμιστεί σε πλήρη ιστοσελίδα!

Δείτε αναλυτικά την οικονομική προσφορά κατασκευής onepage ιστοσελίδας.

ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ

Ιστοσελίδες & eshop που κατασκευάσαμε | Projects & Πελάτες
Υποστηρίζουμε 2 Δεκαετίες 
αποτελεσματικά επιχειρήσεις να αναπτυχθούν.
Μπορούμε να βελτιώσουμε το digital marketing της επιχείρησης σας, από τον σχεδιασμό ιστοσελίδας, στην προβολή και προώθηση της. 

Οι υπηρεσίες μας αφορούν στην ανάπτυξη ιστοσελίδων και eshop μοναδικά σχεδιασμένα για τις ανάγκες σας.
ζητήστε προσφορά τώρα
+30 211 1828738
Αγίου Ιωάννου 18 20
Αθήνα 15342
support@kastritseas.gr
© 2020 kastritseas.gr
Top chevron-leftchevron-rightcross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram