Κατασκευή Ιστοσελίδας Ξενοδοχείου Στούπα

Κάθε Ιστοσελίδα είναι η αποτύπωση της επιχειρηματικής ιστορίας του ιδιοκτήτη της.

Στην περίπτωση του horizon apartments στην Στούπα, η επιχειρηματική ιστορία έχει διάρκεια συνέχεια και μεγάλη αξία.
Κατά την διάρκεια αυτού του web project κατάλαβα ακόμα πιο πολύ, πόσο σημαντικό είναι το περιεχόμενο που πρέπει μια ιστοσελίδα να προβάλει. Το υλικό πάντα το δίνει ο πελάτης και όσο πιο καλό είναι το υλικό, κείμενα και φωτογραφίες τόσο καλύτερο θα είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Η Βούλα Κυριακέα είναι ένας άνθρωπος με αισθητική και γνώσεις και ότι κάνει πρέπει να γίνει και θα γίνει σωστά επειδή έχει άποψη και όραμα και το πιο σημαντικό, έχει να πει μια ιστορία και είναι αληθινή.
H κατασκευή αυτής της ιστοσελίδας ήταν μια δυνατή συνεργασία από την αρχή μέχρι το τέλος ώστε να αποτυπωθεί η φιλοσοφία και η αισθητική της επιχείρησης με κάθε λεπτομέρεια σωστά.

Η επιλογή των φωτογραφιών ήταν αυστηρή και έπρεπε να δείχνουν αυτό που πραγματικά υπάρχει, χωρίς να παραπλανούν τον επισκέπτη. Τα κείμενα μελετημένα, συντακτικά και ορθογραφικά αποτυπώθηκαν στην ιστοσελίδα με πολλές αλλαγές μέχρι να λάβουν την τελική μορφή τους.
Ο έλεγχος αυστηρός, με συνεχής βελτιώσεις και προτάσεις από ομάδα ανθρώπων με γνώση του γραπτού λόγου και στις δύο γλώσσες.

 

Αυτή η επιχειρηματική ιστορία θα είναι μια ιστορία επιτυχίας , έχει όλα όσα χρειάζεται ένα τουριστικό προϊόν και μια υπηρεσία να πετύχει.
Τοποθεσία Ποιότητα Αξία Συνέπεια

Stoupa Horizon Apartments

Προσφορά Κατασκευή Ιστοσελίδας

Επικοινωνήστε μαζί μου για την δική σας Ιστοσελίδα.
Προβάλετε την επιχειρηματική ιστορία σας και δώστε αξία στο brand name σας.

+30 211 1828738
Αγίου Ιωάννου 18 20
Αθήνα 15342
support@kastritseas.gr
© 2020 kastritseas.gr
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram