Κατασκευή Ιστοσελίδας Προβολής. Έπιπλα epiplodeco.gr

O Μενέλαος Βαλντζής συνεχίζει επάξια την επιχείρηση επίπλων στην Καλαμάτα, της μητέρας του Hilde. Μια επιχειρηματική ιστορία αισθητικής, διακόσμησης και ποιοτικών επίπλων που κάνουν την ζωή μας πιο όμορφη.
Η ιστορία  ξεκινάει το 1990 στην Καλαμάτα, στην συμβολή των οδών Φιλελλήνων & Ομήρου.  Σχεδόν τρεις δεκαετίες μετά, «το Έπιπλο» έχει πλέον καταφέρει να καθιερωθεί στην τοπική αγορά της Καλαμάτας, στον χώρο των επίπλων και να αφήσει το στίγμα του στον πολυτιμότερο χώρο της καθημερινότητάς μας. Το σπίτι μας.

Τα υψηλής ποιότητας έπιπλα και προϊόντα, η διαχρονική γραμμή των προϊόντων, η άριστη σχέση τιμής-ποιότητας και το εξαιρετικό service  είναι πάντα, όπως και τα τελευταία 29 χρόνια, πρώτη  προτεραιότητα της επιχείρησης.

Ποιοτικά έπιπλα στην Καλαμάτα, σε καλές τιμές. Αυτό συνοδεύεται με το απαραίτητο know-how και πολυετή εμπειρία. Μην αρκείστε στη βιτρίνα. Δείτε από κοντά την κορυφαία ποιότητα προσφέρει η επιχείρηση και ζητήστε τη γνώμη τους σε ζητήματα ντεκόρ, διαρρύθμισης, επιλογής υφασμάτων για έπιπλα, διακοσμητικά και κουρτίνες.  Ολοκληρωμένες λύσεις εσωτερικής διακόσμησης για όσους θα ήθελαν βοήθεια στον σχεδιασμό του σπιτιού τους για έπιπλα στην Καλαμάτα.

 

 

 

Δείτε περισσότερα στην νέα ιστοσελίδα που σχεδίασα

Ρωτήστε με για την δική σας ιστοσελίδα!

+30 211 1828738
Αγίου Ιωάννου 18 20
Αθήνα 15342
support@kastritseas.gr
© 2020 kastritseas.gr
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram