Κατασκευή Ιστοσελίδας Ξενοδοχείου vereniki-finikounda.com

Έφτιαξα μια νέα ιστοσελίδα για την επιχείρηση Vereniki Apartments σε wordpress, από joomla όπου την είχα σχεδιάσει αρχικά ώστε να είναι πιο εύχρηστη στον διαχειριστή της ιστοσελίδας σε ανανεώσεις και προσθήκες υλικού. Είναι πολύ σημαντικό κάθε ιστοσελίδα να έχει το δικό της πρωτότυπο περιεχόμενο.

Δεν υπάρχει μια συνταγή επιτυχίας, ούτε έτοιμες λύσεις. Ακόμα και οτι προσφέρεται φαινομενικά δωρεάν, Facebook, Google διάφοροι Τουριστικοί οδηγοί, όλες αυτές οι πλατφόρμες ουσιαστικά πουλάνε και μάλιστα ακριβά τις καλές τους υπηρεσίες.

Για την ιστοσελίδα μιας επιχείρησης είναι σημαντικό να έχει την δική της πλατφόρμα συγκέντρωσης της πληροφορίας, να έχει το δικό της περιεχόμενο - content και να δημιουργήσει την υπεραξία των υπηρεσιών και προϊόντων της.

Η Φοινικούντα είναι ένας προορισμός με πολυετή τουριστική παράδοση και πολλές τουριστικής μονάδες μικρές και μεγάλες. Όλη η γύρω περιοχή γνωρίζει μεγάλη ανάπτυξη και προβολή τα τελευταία χρόνια λόγω του τουριστικού συγκροτήματος Costa Navarino.
Σε απόσταση περίπου 20 λεπτών με το αυτοκίνητο, μπορεί κανείς να επισκεφθεί τις πόλεις Μεθώνη και Κορώνη και τα ιστορικά κάστρα τους. Η γραφική πόλη της Πύλου απέχει 20 χιλιόμετρα.

Με την κατάλληλη συστηματική διαχείριση περιεχομένου μπορούν και μικρές επιχειρήσεις να κερδίσουν το μερίδιο τους στην αγορά με βασικό τους πλεονέκτημα την άμεση επαφή με τον πελάτη και ποιοτικές υπηρεσίες φιλοξενία.

Δείτε περισσότερα στην νέα ιστοσελίδα που σχεδίασα

Ρωτήστε με για την δική σας ιστοσελίδα!

+30 211 1828738
Αγίου Ιωάννου 18 20
Αθήνα 15342
support@kastritseas.gr
© 2020 kastritseas.gr
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram