Κατασκευή Ιστοσελίδας Συντήρησης Μνημείων Γερμανία

Αυτή η επιχειρηματική ιστορία αφορά  Μηχανικούς, κτίστες πέτρας, τεχνίτες,  Έλληνες και Αλβανούς που στα χρόνια που συνεργάζονται είδαν ένα κενό στην αγορά της Γερμανίας και δημιούργησαν μια εταιρεία αναπαλαίωσης και συντήρησης μνημείων .

Δεν υπάρχουν έμπειροι τεχνίτες πέτρας στην Γερμανία για την συντήρηση μνημείων και παραδοσιακών κτιρίων όπου οι σύγχρονες μέθοδοι δεν αρκούν για την ανακατασκευή και αναπαλαίωση της πέτρας.

Είναι απαραίτητη η χειρωνακτική εργασία που συνοδεύεται με την εμπειρία και γνώση που έχουν αποκτήσει η ομάδα του Στρατή Κουτελιάρη και Kristo Licaj.

Η Γερμανική αγορά θέλει συνέπεια και η ικανότητα και εργατικότητα εκτιμάται, έτσι και η ιστοσελίδα έπρεπε να δείχνει άμεσα από την αρχική σελίδα τι κάνει η εταιρεία.

Έχω γεννηθεί στην Γερμανία και έτσι ήταν κατανοητά τα κείμενα και δυνατή η επιλογή των κατάλληλων λέξεων που θα τονιστούν και θα συνδυαστούν με τις εικόνες.

Η μετάφραση και η επιμέλεια των κειμένων στα Γερμανικά έγινε από τον μηχανικό και ιδρυτή της εταιρείας Στρατή Κουτελιάρη που είχε σπουδάσει στην Γερμανία και έτσι και το στοίχημα της σωστής παρουσίασης της εταιρείας στην Γερμανική αγορά κερδήθηκε.

https://bsd-steinsanierung.de/

bsd-steinsanierung.de

Δείτε την Ιστοσελίδα

κατασκευή ιστοσελίδας

ρωτήστε με για την δική σας!

 

+30 211 1828738
Αγίου Ιωάννου 18 20
Αθήνα 15342
support@kastritseas.gr
© 2020 kastritseas.gr
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram