Κατασκευή Ιστοσελίδας Ελαστικών Αυτοκινήτων elastikagiannoulis.gr

Μια ιστοσελίδα πρέπει να είναι ένα εργαλείο που θα επεκτείνει τις δραστηριότητες της επιχείρησης. Η ιστοσελίδα elastikagiannoulis.gr, που σχεδιάσαμε  για την επιχείρηση ελαστικών αυτοκινήτων " Ελαστικά Γιαννούλης" ,  δίνει την δυνατότητα να βρει ο πελάτης λιανικής αλλά και χονδρικής, εύκολα τον τύπο ελαστικού που χρειάζεται.

Σχεδιάσαμε μια μοναδική- custom,  μηχανή αναζήτησης, για όλους τους τύπους ελαστικών που διαθέτει η επιχείρηση. Η καινοτομία είναι ότι η πλατφόρμα woocommerce που χρησιμοποιήσαμε, δίνει τα αποτελέσματα σε πίνακα, με φίλτρα επιλογής που ανανεώνονται με τεχνολογία ajax, ώστε να μην χρειαστεί να φορτώσει εκ νέου η σελίδα όταν αλλάζει ο χρήστης στοιχεία αναζήτησης.

Τα αποτελέσματα που εμφανίζει είναι βάση του τύπου ελαστικού με τα χαρακτηριστικά του, θόρυβος, κατανάλωση, κράτημα, δείκτη φορτίου και ταχύτητας.

Σχεδιάστηκε με περιοχή μελών όπου οι συνεργάτες της επιχείρησης θα μπορούν να βλέπουν στην καρτέλα τις προσφορές και τα νέα ελαστικά που διαθέτει η επιχείρηση, προσφέροντας άμεση ενημέρωση και δυνατότητα παραγγελίας.

Η επιχείρηση Ελαστικά Γιαννούλης με παρουσία εξήντα ετών στον χώρο της εμπορίας ελαστικών αυτοκινήτων βρίσκεται την Καλαμάτα στην Αγία Τριάδα.  Προσφέρει υπηρεσίες χονδρικής και λιανικής πώλησης ελαστικών, για όλους τους τύπους αυτοκινήτων, ζάντες αυτοκινήτων, επισκευές ελαστικών, ζυγοστάθμιση και ασφάλειες αυτοκινήτων.

Κάντε την ιστοσελίδα σας χρηστική

Ελάτε να σχεδιάσουμε την ιστοσελίδα σας και να την κάνουμε ένα εργαλείο προώθησης των προϊόντων σας.

Projects & Πελάτες
Δείτε χαρακτηριστικά δείγματα τις δουλειάς μας.

Κατασκευάζουμε μόνο custom ιστοσελίδες σε Wordpress, για καλύτερη απόδοση σε ταχύτητα, μοναδικά σχεδιασμό για κάθε πελάτη ξεχωριστά χωρίς έτοιμα themes.

Καθαρός κώδικας, seo friendly, εύκολία στις αλλαγές και αναβαθμίσεις.
Υποστηρίζουμε δύο Δεκαετίες 
αποτελεσματικά επιχειρήσεις να αναπτυχθούν.
Μπορούμε να βελτιώσουμε το digital marketing της επιχείρησης σας, από τον σχεδιασμό ιστοσελίδας, στην προβολή και προώθηση της. 

Οι υπηρεσίες μας αφορούν στην ανάπτυξη ιστοσελίδων και eshop μοναδικά σχεδιασμένα για τις ανάγκες σας.
ζητήστε προσφορά τώρα

Κέρδισε Χρόνο

Μπορούμε να κερδίσουμε χρόνο για την επιχειρηματική ιδέα σου,
δεν μπορείς να τα κάνεις όλα μόνος σου.
+30 211 1828738
Αγίου Ιωάννου 18 20
Αθήνα 15342
support@kastritseas.gr
© 2020 kastritseas.gr
Top closearrow-circle-o-downchevron-leftchevron-rightbarscross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram