Bio Steak Out
Pre built website design. Σχεδιασμός ιστοσελίδας με έτοιμο theme.
Η Αλεξάνδρα και η Κωνσταντίνα πραγματοποιούν το όραμα τους και διεισδύουν βαθύτερα στον κόσμο της βιολογικής παραγωγής, ενισχύοντας τη φυσιολογική και ελεύθερη ανάπτυξη των ζώων, εξασφαλίζοντας προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας και διατηρώντας παράλληλα τον σεβασμό στο περιβάλλον.
Στο κρεοπωλείο BIO STEAK OUT ,έχετε τη δυνατότητα να προμηθευτείτε αποκλειστικά ελληνικά, βιολογικά, πιστοποιημένα ,νωπά κρέατα. Επιπλέον σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες δίνεται η δυνατότητα μεριδοποίησης στα γραμμάρια, κιλά που επιθυμείτε, καθώς επίσης και ποικιλία παρασκευασμάτων με βιολογικά μπαχαρικά και λαχανικά προσαρμοσμένα στις απαιτήσεις σας. Παρέχεται συσκευασία κενού αέρος (vacuum).
Ο στόχος είναι η προβολή και ανάπτυξη διαδικτυακά της επιχείρησης και το άνοιγμα της σε νέες αγορές και πελάτες.
Το eshop BIO STEAK OUT σας προσφέρει τη δυνατότητα να λάβετε την παραγγελία σας στην πόρτα σας υπό τις καλύτερες συνθήκες, διατηρώντας τη φρεσκάδα και την ποιότητα ενός κρέατος. Στο website θα μπορέσετε να βρείτε μια μεγάλη ποικιλία σε ελληνικά βιολογικά κρέατα, καθώς και συμβουλές και συνταγές με βάση τα αγαπημένα προϊόντα του BIO STEAK OUT.

User Journey

UX & UI design & μελέτη ώστε η εμπειρία της επίσκεψης του χρήστη στην ιστοσελίδα να είναι εύκολη και να τον καθοδηγεί σε όλες τις εσωτερικές ενότητες. 

Mobile first design

Με mobile first design μιας και το 80% των επισκεπτών χρησιμοποιεί κινητές συσκευές, σχεδιάσαμε την ιστοσελίδα για  το καλύτερο User Experience.

Inner User Journey

 • S.E.O

  Έχουμε κάνει ειδικό σχεδιασμό και βελτιστοποίηση για τις μηχανές αναζήτησης, SEO, Search Engine Optimization με το SEO Press Plugin, ώστε οι επισκέπτες να βρίσκουν εύκολα το brand και να ανελιχθεί εύκολα στις αναζητήσεις.

  Web Design

  Η prebuilt ιστοσελίδα κατασκευάστηκε με WordPress με το αποτελεσματικό έτοιμο θέμα martfury. Μια prebuilt ιστοσελίδα μας δίνει τη δυνατότητα να έχουμε ένα γρήγορο και οικονομικό αποτέλεσμα, καθώς και να απογειώσουμε τις δυνατότητές της με την προσθήκη των κατάλληλων εργαλείων (plugins).
 • Optimization - Βελτιστοποίηση

  Για τη σωστή και γρήγορη λειτουργία της ιστοσελίδας έχουμε χρησιμοποιήσει CDN content delivery network, που μας επιτρέπει να συμπιέζουμε τις φωτογραφίες στην ιστοσελίδα και να μειώνει δραστικά το χρόνο φόρτωσης της σελίδας.

  Server Caching 

  Η σελίδα φορτώνει κάτω από 3 δευτερόλεπτα, καθώς έχουμε μελετήσει και ρυθμίσει όλους τους παράγοντες, που βελτιώνουν την απόδοση. Χρησιμοποιούμε ειδικά διαμορφωμένους servers φιλοξενίας, οι οποίοι συμπιέζουν και φορτώνουν καλύτερα τον κώδικα του WordPress.
Για γρήγορη, SEO friendly και με σύγχρονο design ιστοσελίδα, μπορείτε να μας ρωτήσετε! 

Συμπληρώστε την φόρμα λάβετε εξατομικευμένη προσφορά.
φόρμα προσφοράς 
Projects & Πελάτες
Δείτε χαρακτηριστικά δείγματα τις δουλειάς μας.

Κατασκευάζουμε μόνο custom ιστοσελίδες σε Wordpress, για καλύτερη απόδοση σε ταχύτητα, μοναδικά σχεδιασμό για κάθε πελάτη ξεχωριστά χωρίς έτοιμα themes.

Καθαρός κώδικας, seo friendly, εύκολία στις αλλαγές και αναβαθμίσεις.
Υποστηρίζουμε δύο Δεκαετίες 
αποτελεσματικά επιχειρήσεις να αναπτυχθούν.
Μπορούμε να βελτιώσουμε το digital marketing της επιχείρησης σας, από τον σχεδιασμό ιστοσελίδας, στην προβολή και προώθηση της. 

Οι υπηρεσίες μας αφορούν στην ανάπτυξη ιστοσελίδων και eshop μοναδικά σχεδιασμένα για τις ανάγκες σας.
ζητήστε προσφορά τώρα

Κέρδισε Χρόνο

Μπορούμε να κερδίσουμε χρόνο για την επιχειρηματική ιδέα σου,
δεν μπορείς να τα κάνεις όλα μόνος σου.
+30 211 1828738
Αγίου Ιωάννου 18 20
Αθήνα 15342
support@kastritseas.gr
© 2020 kastritseas.gr
Top closearrow-circle-o-downchevron-leftchevron-rightbarscross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram