bousounis.gr eshop
Μοναδικός σχεδιασμός eshop για δομικά υλικά χρώματα εργαλεία, bousounis.gr
Το κατάστημα Δομικών Υλικών Μπουσούνης ιδρύθηκε το 1986 από την Πολιτικό Μηχανικό Κλημεντία Μπουσούνη στην Καλαμάτα, όταν διαπιστώθηκε ότι τα διαρκώς αναπτυσσόμενα σύγχρονα δομικά υλικά ήταν απαραίτητα στον τεχνικό κόσμο της πόλης.
Από τότε το όνομα του καταστήματός μας είναι συνυφασμένο με τις πρωτοποριακές λύσεις για την κατασκευή, την επισκευή, την μόνωση και τη συντήρηση των κτιρίων. Το 2013 το κατάστημα πέρασε στη δεύτερη γενιά του καθώς ανέλαβε επικεφαλής ο Δημοσθένης Μπουσούνης, Πολιτικός Μηχανικός Ε.Μ.Π. συνεχίζοντας με τις ίδιες αξίες, την παροχή των προϊόντων τελευταίας γενιάς.
Στόχος της ηλεκτρονικής προώθησης της εταιρίας είναι η στήριξη σε όλα τα τεχνικά έργα που απαιτούν συνέπεια και υλικά υψηλών προδιαγραφών τόσο για τον επαγγελματία όσο και για ιδιώτες.
Σχεδιάσαμε την custom ιστοσελίδα - ηλεκτρονικό κατάστημα eshop bousounis.gr, για την ψηφιακή digital παρουσία της επιχείρησης Δομικά Υλικά Μπουσούνης και για να προωθήσουμε τα εξειδικευμένα και σε μεγάλη ποικιλία προϊόντα που διαθέτει μέσου του eshop για πανελλαδικές πωλήσεις.

User Journey

UX & UI design & μελέτη ώστε η εμπειρία της επίσκεψης του χρήστη στην ιστοσελίδα να είναι εύκολη και να τον καθοδηγεί σε όλες τις εσωτερικές ενότητες. 

Mobile first design

Με mobile first design μιας και το 80% των επισκεπτών χρησιμοποιεί κινητές συσκευές, σχεδιάσαμε την ιστοσελίδα για  το καλύτερο User Experience.

Inner User Journey

 • S.E.O

  Έχουμε κάνει ειδικό σχεδιασμό και βελτιστοποίηση για τις μηχανές αναζήτησης, SEO, Search Engine Optimization με το SEO Press Plugin, ώστε οι επισκέπτες να βρίσκουν εύκολα το brand και να ανελιχθεί εύκολα στις αναζητήσεις.

  Web Design

  Μοναδικός custom σχεδιασμός. Η ιστοσελίδα κατασκευάστηκε με WordPress χωρίς έτοιμα themes. Μία custom ιστοσελίδα μας δίνει τη δυνατότητα να έχουμε καλύτερη ποιότητα στον κώδικα και φυσικά ταχύτητα, ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες επιτυχίας για μια ιστοσελίδα
 • Optimization - Βελτιστοποίηση

  Για τη σωστή και γρήγορη λειτουργία της ιστοσελίδας έχουμε χρησιμοποιήσει CDN content delivery network, που μας επιτρέπει να συμπιέζουμε τις φωτογραφίες στην ιστοσελίδα και να μειώνει δραστικά το χρόνο φόρτωσης της σελίδας.

  Server Caching 

  Η ιστοσελίδα φορτώνει κάτω από 2 δευτερόλεπτα, καθώς έχουμε μελετήσει και ρυθμίσει όλους τους παράγοντες, που βελτιώνουν την απόδοση. Χρησιμοποιούμε ειδικά διαμορφωμένους servers φιλοξενίας, οι οποίοι συμπιέζουν και φορτώνουν καλύτερα τον κώδικα του WordPress.
Για γρήγορη, SEO friendly και με σύγχρονο design ιστοσελίδα, μπορείτε να μας ρωτήσετε! 

Συμπληρώστε την φόρμα λάβετε εξατομικευμένη προσφορά.
φόρμα προσφοράς 
Projects & Πελάτες
Δείτε χαρακτηριστικά δείγματα τις δουλειάς μας.

Κατασκευάζουμε μόνο custom ιστοσελίδες σε Wordpress, για καλύτερη απόδοση σε ταχύτητα, μοναδικά σχεδιασμό για κάθε πελάτη ξεχωριστά χωρίς έτοιμα themes.

Καθαρός κώδικας, seo friendly, εύκολία στις αλλαγές και αναβαθμίσεις.
Υποστηρίζουμε δύο Δεκαετίες 
αποτελεσματικά επιχειρήσεις να αναπτυχθούν.
Μπορούμε να βελτιώσουμε το digital marketing της επιχείρησης σας, από τον σχεδιασμό ιστοσελίδας, στην προβολή και προώθηση της. 

Οι υπηρεσίες μας αφορούν στην ανάπτυξη ιστοσελίδων και eshop μοναδικά σχεδιασμένα για τις ανάγκες σας.
ζητήστε προσφορά τώρα

Κέρδισε Χρόνο

Μπορούμε να κερδίσουμε χρόνο για την επιχειρηματική ιδέα σου,
δεν μπορείς να τα κάνεις όλα μόνος σου.
+30 211 1828738
Αγίου Ιωάννου 18 20
Αθήνα 15342
support@kastritseas.gr
© 2020 kastritseas.gr
Top closearrow-circle-o-downchevron-leftchevron-rightmenucross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram