Ελαιουργικά Μηχανήματα "Foteinakis" - foteinakisgroup.gr
Κατασκευή Ιστοσελίδας για τα Ελαιουργικά Μηχανήματα "Foteinakis" στην Καλαμάτα
Σχεδιάσαμε με custom design το website για τα Ελαιουργικά Μηχανήματα "Foteinakis" στην Καλαμάτα όπου μπορείτε να δείτε τα ελαιουργικά μηχανήματα που κατασκευάζουν και προμηθεύονται.
Από το 1960 μέχρι και σήμερα δραστηριοποιείται στις κατασκευές ελαιουργικών μηχανημάτων με εξειδικευμένο προσωπικό τόσο στη Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, έχοντας εξασφαλίσει συνεργασία με μεγάλη γκάμα πελατών.
Η πολύχρονη εμπειρία και η άριστη γνώση του αντικειμένου σε συνδυασμό με τη συνεχής ενημέρωση στις τρέχουσες τεχνολογικές εξελίξεις, επιτρέπει την εξυπηρέτηση των πελατών μας με τον γρηγορότερο, καλύτερο και οικονομικότερο τρόπο.
foteinakisgroup.gr Σχεδιάσαμε άλλο ένα custom website για τα Ελαιουργικά Μηχανήματα "Foteinakis". Η κατασκευή έγινε σε wordpress χωρίς έτοιμα σχεδιαστικά πρότυπα - themes, αλλά υλοποιήθηκε με μοναδικό σχεδιασμό για την επιχείρηση.

User Journey

UX & UI design & μελέτη ώστε η εμπειρία της επίσκεψης του χρήστη στην ιστοσελίδα να είναι εύκολη και να τον καθοδηγεί σε όλες τις εσωτερικές ενότητες. 

Mobile first design

Με mobile first design μιας και το 80% των επισκεπτών χρησιμοποιεί κινητές συσκευές, σχεδιάσαμε την ιστοσελίδα για  το καλύτερο User Experience.

Inner User Journey

 • S.E.O

  Έχουμε κάνει ειδικό σχεδιασμό και βελτιστοποίηση για τις μηχανές αναζήτησης, SEO, Search Engine Optimization με το SEO Press Plugin, ώστε οι επισκέπτες να βρίσκουν εύκολα το brand και να ανελιχθεί εύκολα στις αναζητήσεις.

  Web Design

  Μοναδικός custom σχεδιασμός. Η ιστοσελίδα κατασκευάστηκε με WordPress χωρίς έτοιμα themes. Μία custom ιστοσελίδα μας δίνει τη δυνατότητα να έχουμε καλύτερη ποιότητα στον κώδικα και φυσικά ταχύτητα, ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες επιτυχίας για μια ιστοσελίδα
 • Optimization - Βελτιστοποίηση

  Για τη σωστή και γρήγορη λειτουργία της ιστοσελίδας έχουμε χρησιμοποιήσει CDN content delivery network, που μας επιτρέπει να συμπιέζουμε τις φωτογραφίες στην ιστοσελίδα και να μειώνει δραστικά το χρόνο φόρτωσης της σελίδας.

  Server Caching 

  Η ιστοσελίδα φορτώνει κάτω από 2 δευτερόλεπτα, καθώς έχουμε μελετήσει και ρυθμίσει όλους τους παράγοντες, που βελτιώνουν την απόδοση. Χρησιμοποιούμε ειδικά διαμορφωμένους servers φιλοξενίας, οι οποίοι συμπιέζουν και φορτώνουν καλύτερα τον κώδικα του WordPress.
Για γρήγορη, SEO friendly και με σύγχρονο design ιστοσελίδα, μπορείτε να μας ρωτήσετε! 

Συμπληρώστε την φόρμα λάβετε εξατομικευμένη προσφορά.
φόρμα προσφοράς 
Projects & Πελάτες
Δείτε χαρακτηριστικά δείγματα τις δουλειάς μας.

Κατασκευάζουμε μόνο custom ιστοσελίδες σε Wordpress, για καλύτερη απόδοση σε ταχύτητα, μοναδικά σχεδιασμό για κάθε πελάτη ξεχωριστά χωρίς έτοιμα themes.

Καθαρός κώδικας, seo friendly, εύκολία στις αλλαγές και αναβαθμίσεις.
Υποστηρίζουμε δύο Δεκαετίες 
αποτελεσματικά επιχειρήσεις να αναπτυχθούν.
Μπορούμε να βελτιώσουμε το digital marketing της επιχείρησης σας, από τον σχεδιασμό ιστοσελίδας, στην προβολή και προώθηση της. 

Οι υπηρεσίες μας αφορούν στην ανάπτυξη ιστοσελίδων και eshop μοναδικά σχεδιασμένα για τις ανάγκες σας.
ζητήστε προσφορά τώρα

Κέρδισε Χρόνο

Μπορούμε να κερδίσουμε χρόνο για την επιχειρηματική ιδέα σου,
δεν μπορείς να τα κάνεις όλα μόνος σου.
+30 211 1828738
Αγίου Ιωάννου 18 20
Αθήνα 15342
support@kastritseas.gr
© 2020 kastritseas.gr
closearrow-circle-o-downchevron-leftchevron-rightmenucross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram