osedae.gr
Σχεδιάσαμε την ιστοσελίδα της ομοσπονδίας σωματείων επαγγελματιών διπλωματούχων αισθητικών Ελλάδας.
Η ομοσπονδία σωματείων επαγγελματιών διπλωματούχων αισθητικών Ελλάδος αποτελείται από 13 σωματεία και ανήκει σε δύο συνομοσπονδίες τη ΓΣΕΒΕΕ, την Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδος, τη CEPEC και την Ευρωπαϊκή συνομοσπονδία επαγγελματιών αισθητικών κοσμητολόγων.
Η Ομοσπονδία έχει σκοπό την μελέτη, προστασία, προώθηση, και επίλυση των επαγγελματικών ζητημάτων των ΑΙΣΘΗΤΙΚΩΝ την προάσπιση των συμφερόντων των ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ-ΜΕΛΩΝ της, στα πλαίσια της εξυπηρέτησης του κοινωνικού συνόλου.
Προστατεύει το κοινωνικό σύνολο από όσους ασκούν αισθητικές πράξεις με επιβλαβή και επικίνδυνο τρόπο για την δημόσια υγεία. Προστατεύει από αυτούς που ασκούν ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ με ανάρμοστο τρόπο, με δυσμενείς επιπτώσεις στο επάγγελμα του επαγγελματία αισθητικού. Με την χρήση όλων των νόμιμων μέσων, προασπίζει τα επαγγέλματα όλων των κλάδων του Επαγγελματία Αισθητικού.
ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΟΣΕΔΑΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΑΔΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Nα είναι σε εμφανές σημείο αναρτημένη και εύκολα προσβάσιμη για τον καταναλωτή η Άδεια Λειτουργίας Εργαστηρίου ή Άδεια Λειτουργίας Πολυδύναμης Μονάδας Αισθητικής - Διαιτολογίας - Άσκησης (κέντρα αδυνατίσματος). ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Στο Τμήμα Αισθητικής να είναι αναρτημένος αναλυτικός πίνακας των εργαζομένων, ώστε ο καταναλωτής να γνωρίζει την ιδιότητα του κάθε εργαζόμενου.

User Journey

UX & UI design & μελέτη ώστε η εμπειρία της επίσκεψης του χρήστη στην ιστοσελίδα να είναι εύκολη και να τον καθοδηγεί σε όλες τις εσωτερικές ενότητες. 

Mobile first design

Με mobile first design μιας και το 80% των επισκεπτών χρησιμοποιεί κινητές συσκευές, σχεδιάσαμε την ιστοσελίδα για  το καλύτερο User Experience.

Inner User Journey

 • S.E.O

  Έχουμε κάνει ειδικό σχεδιασμό και βελτιστοποίηση για τις μηχανές αναζήτησης, SEO, Search Engine Optimization με το SEO Press Plugin, ώστε οι επισκέπτες να βρίσκουν εύκολα το brand και να ανελιχθεί εύκολα στις αναζητήσεις.

  Web Design

  Η ιστοσελίδα κατασκευάστηκε με WordPress χωρίς έτοιμα themes. Μία custom ιστοσελίδα μας δίνει τη δυνατότητα να έχουμε καλύτερη ποιότητα στον κώδικα και φυσικά ταχύτητα, ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες επιτυχίας για μια ιστοσελίδα.
 • Optimization - Βελτιστοποίηση

  Για τη σωστή και γρήγορη λειτουργία της ιστοσελίδας έχουμε χρησιμοποιήσει CDN content delivery network, που μας επιτρέπει να συμπιέζουμε τις φωτογραφίες στην ιστοσελίδα και να μειώνει δραστικά το χρόνο φόρτωσης της σελίδας.

  Server Caching 

  Η σελίδα φορτώνει κάτω από 3 δευτερόλεπτα, καθώς έχουμε μελετήσει και ρυθμίσει όλους τους παράγοντες, που βελτιώνουν την απόδοση. Χρησιμοποιούμε ειδικά διαμορφωμένους servers φιλοξενίας, οι οποίοι συμπιέζουν και φορτώνουν καλύτερα τον κώδικα του WordPress.
Για γρήγορη, SEO friendly και με σύγχρονο design ιστοσελίδα, μπορείτε να μας ρωτήσετε! 

Συμπληρώστε την φόρμα λάβετε εξατομικευμένη προσφορά.
φόρμα προσφοράς 
Projects & Πελάτες
Δείτε χαρακτηριστικά δείγματα τις δουλειάς μας.

Κατασκευάζουμε μόνο custom ιστοσελίδες σε Wordpress, για καλύτερη απόδοση σε ταχύτητα, μοναδικά σχεδιασμό για κάθε πελάτη ξεχωριστά χωρίς έτοιμα themes.

Καθαρός κώδικας, seo friendly, εύκολία στις αλλαγές και αναβαθμίσεις.
Υποστηρίζουμε δύο Δεκαετίες 
αποτελεσματικά επιχειρήσεις να αναπτυχθούν.
Μπορούμε να βελτιώσουμε το digital marketing της επιχείρησης σας, από τον σχεδιασμό ιστοσελίδας, στην προβολή και προώθηση της. 

Οι υπηρεσίες μας αφορούν στην ανάπτυξη ιστοσελίδων και eshop μοναδικά σχεδιασμένα για τις ανάγκες σας.
ζητήστε προσφορά τώρα

Κέρδισε Χρόνο

Μπορούμε να κερδίσουμε χρόνο για την επιχειρηματική ιδέα σου,
δεν μπορείς να τα κάνεις όλα μόνος σου.
+30 211 1828738
Αγίου Ιωάννου 18 20
Αθήνα 15342
support@kastritseas.gr
© 2020 kastritseas.gr
closearrow-circle-o-downchevron-leftchevron-rightmenucross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram