sykomythies.gr
Σχεδιάσαμε την ιστοσελίδα Διαγωνισμoύ μαγειρικής & ζαχαροπλαστικής με κριτή τον Ηλία Μαμαλάκη!
Οι ΣΥΚΟΜΥΘΙΕΣ είναι ένα όνομα που «κωδικοποιεί» και συνενώνει τις δράσεις, τις ιδέες και τις προσπάθειες μιας ανοιχτής ομάδας ανθρώπων οι οποίοι ενδιαφερόμαστε όχι μόνο για το παρελθόν, αλλά κυρίως για το μέλλον του ελληνικού σύκου. μάθετε περισσότερα
Το 2020, ο νέος κορονοϊός επέβαλε σε όλους μας μια νέα πραγματικότητα… Η καθιερωμένη Γιορτή Σύκου δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί – όπως και ένα πλήθος άλλες εκδηλώσεις που είχαμε σχεδιάσει. Όμως, όποιος έφτασε με την ανάγνωση έως αυτές τις γραμμές, θα έχει ήδη καταλάβει ότι δεν καταθέτουμε εύκολα τα όπλα. Προσαρμοζόμαστε και συνεχίζουμε!
Ο Μεγάλος Διαγωνισμός Μαγειρικής – Ζαχαροπλαστικής «τρέχει» διαδικτυακά, ενώ η ιστοσελίδα αυτή, οι ΣΥΚΟΜΥΘίΕΣ, δημιουργήθηκε ακριβώς για να αποτελέσει έναν πολύ ευρύτερο και φιλόξενο χώρο συνάντησης, για όλους όσοι ανά την Ελλάδα -και όχι μόνο- ενδιαφέρονται για το ελληνικό σύκο, τις προοπτικές, τις γεύσεις του και τις απολαύσεις που μπορεί να μας προσφέρει.
Το πρόβλημα, η απαγόρευση λογω κορονοϊου, των μεγάλων συγκεντρώσεων. Μια ιστορική και με διάρκεια γιορτή κινδύνευε να ματαιωθεί. Ο πάντα όμως δραστήριος σύλλογος "Πολυλόφου" δεν ήθελε να διακόψει απότομα μια πορεία είκοσι χρόνων. Η λύση: να γίνει ο διαγωνισμός μαγειρικής & ζαχαροπλατισκής online και ανάξειξη των νικητών με κριτή τον Ηλία Μαμαλάκη!

User Journey

UX & UI design & μελέτη ώστε η εμπειρία της επίσκεψης του χρήστη στην ιστοσελίδα να είναι εύκολη και να τον καθοδηγεί σε όλες τις εσωτερικές ενότητες. 

Mobile first design

Με mobile first design μιας και το 80% των επισκεπτών χρησιμοποιεί κινητές συσκευές, σχεδιάσαμε την ιστοσελίδα για  το καλύτερο User Experience.

Inner User Journey

 • S.E.O

  Έχουμε κάνει ειδικό σχεδιασμό και βελτιστοποίηση για τις μηχανές αναζήτησης, SEO, Search Engine Optimization με το SEO Press Plugin, ώστε οι επισκέπτες να βρίσκουν εύκολα το brand και να ανελιχθεί εύκολα στις αναζητήσεις.

  Web Design

  Η ιστοσελίδα κατασκευάστηκε με WordPress χωρίς έτοιμα themes. Μία custom ιστοσελίδα μας δίνει τη δυνατότητα να έχουμε καλύτερη ποιότητα στον κώδικα και φυσικά ταχύτητα, ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες επιτυχίας για μια ιστοσελίδα.
 • Optimization - Βελτιστοποίηση

  Optimization - Βελτιστοποίηση Για τη σωστή και γρήγορη λειτουργία της ιστοσελίδας έχουμε χρησιμοποιήσει CDN content delivery network, που μας επιτρέπει να συμπιέζουμε τις φωτογραφίες στην ιστοσελίδα και να μειώνει δραστικά το χρόνο φόρτωσης της σελίδας.

  Server Caching 

  Η σελίδα φορτώνει κάτω από 3 δευτερόλεπτα, καθώς έχουμε μελετήσει και ρυθμίσει όλους τους παράγοντες, που βελτιώνουν την απόδοση. Χρησιμοποιούμε ειδικά διαμορφωμένους servers φιλοξενίας, οι οποίοι συμπιέζουν και φορτώνουν καλύτερα τον κώδικα του WordPress.
Για γρήγορη, SEO friendly και με σύγχρονο design ιστοσελίδα, μπορείτε να μας ρωτήσετε! 

Συμπληρώστε την φόρμα λάβετε εξατομικευμένη προσφορά.
φόρμα προσφοράς 
Projects & Πελάτες
Δείτε χαρακτηριστικά δείγματα τις δουλειάς μας.

Κατασκευάζουμε μόνο custom ιστοσελίδες σε Wordpress, για καλύτερη απόδοση σε ταχύτητα, μοναδικά σχεδιασμό για κάθε πελάτη ξεχωριστά χωρίς έτοιμα themes.

Καθαρός κώδικας, seo friendly, εύκολία στις αλλαγές και αναβαθμίσεις.
Υποστηρίζουμε δύο Δεκαετίες 
αποτελεσματικά επιχειρήσεις να αναπτυχθούν.
Μπορούμε να βελτιώσουμε το digital marketing της επιχείρησης σας, από τον σχεδιασμό ιστοσελίδας, στην προβολή και προώθηση της. 

Οι υπηρεσίες μας αφορούν στην ανάπτυξη ιστοσελίδων και eshop μοναδικά σχεδιασμένα για τις ανάγκες σας.
ζητήστε προσφορά τώρα

Κέρδισε Χρόνο

Μπορούμε να κερδίσουμε χρόνο για την επιχειρηματική ιδέα σου,
δεν μπορείς να τα κάνεις όλα μόνος σου.
+30 211 1828738
Αγίου Ιωάννου 18 20
Αθήνα 15342
support@kastritseas.gr
© 2020 kastritseas.gr
Top closearrow-circle-o-downchevron-leftchevron-rightmenucross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram