Yoga Thai Soul
Custom WordPress website design. Μοναδικός σχεδιασμός ιστοσελίδας.
Δημιουργήσαμε την custom ιστοσελίδα του Yoga Thail Soul χωρίς έτοιμα θέματα.
H Μπέτυ υπήρξε καθηγήτρια σε Λύκειο για 12 χρόνια όπου δίδασκε οικονομικά και κοινωνικές και πολιτικές επιστήμες. Σπούδασε στην ΑΣΟΕΕ. Ξεκίνησε τις σπουδές της στο Tai Chi το 2001, και συνέχισε με μια σειρά εκπαιδεύσεων στο Thai Yoga Massage, Osteothai, Chi Nei Chang, Cranio Sacral Therapy στην Ελλάδα και το κόσμο. Παράλληλα δούλεψε ως βοηθός σε δεκάδες σεμινάρια Thai Yoga Massage μαζί με τον Τάκη Οικονόμου στο Sunshine House αλλά και στο εξωτερικό όπου έκανε και δικά της workshop. Από το 2008 κάνει διαλογισμό Vipassana.
Μπέτυ Παπαδοπούλου: Το όραμά μου είναι να συνεργαστώ και να γνωρίσω ανθρώπους με ανοιχτή καρδιά και καθαρό νου, από όλο το κόσμο. Δάσκαλοι και μαθητές, όλοι παιδιά του κόσμου, μπορούμε να υποστηρίξουμε ο ένας τον άλλο με κινητήρια δύναμη την αγάπη.
Στο Yoga Thai Soul θα μπορέσετε να συμμετέχετε στις συνεδρίες Yin Yoga, Thai Massage και Vinyasa Creative Flow. Συνεχώς διοργανώνονται νέα events σε όλη την Ελλάδα.

User Journey

UX & UI design & μελέτη ώστε η εμπειρία της επίσκεψης του χρήστη στην ιστοσελίδα να είναι εύκολη και να τον καθοδηγεί σε όλες τις εσωτερικές ενότητες. 

Mobile first design

Με mobile first design μιας και το 80% των επισκεπτών χρησιμοποιεί κινητές συσκευές, σχεδιάσαμε την ιστοσελίδα για  το καλύτερο User Experience.

Inner User Journey

 • S.E.O

  Έχουμε κάνει ειδικό σχεδιασμό και βελτιστοποίηση για τις μηχανές αναζήτησης, SEO, Search Engine Optimization με το SEO Press Plugin, ώστε οι επισκέπτες να βρίσκουν εύκολα το brand και να ανελιχθεί εύκολα στις αναζητήσεις.

  Web Design

  Η ιστοσελίδα κατασκευάστηκε με WordPress χωρίς έτοιμα themes. Μία custom ιστοσελίδα μας δίνει τη δυνατότητα να έχουμε καλύτερη ποιότητα στον κώδικα και φυσικά ταχύτητα, ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες επιτυχίας για μια ιστοσελίδα
 • Optimization - Βελτιστοποίηση

  Για τη σωστή και γρήγορη λειτουργία της ιστοσελίδας έχουμε χρησιμοποιήσει CDN content delivery network, που μας επιτρέπει να συμπιέζουμε τις φωτογραφίες στην ιστοσελίδα και να μειώνει δραστικά το χρόνο φόρτωσης της σελίδας.

  Server Caching 

  Η σελίδα φορτώνει κάτω από 3 δευτερόλεπτα, καθώς έχουμε μελετήσει και ρυθμίσει όλους τους παράγοντες, που βελτιώνουν την απόδοση. Χρησιμοποιούμε ειδικά διαμορφωμένους servers φιλοξενίας, οι οποίοι συμπιέζουν και φορτώνουν καλύτερα τον κώδικα του WordPress.
Για γρήγορη, SEO friendly και με σύγχρονο design ιστοσελίδα, μπορείτε να μας ρωτήσετε! 

Συμπληρώστε την φόρμα λάβετε εξατομικευμένη προσφορά.
φόρμα προσφοράς 
Projects & Πελάτες
Δείτε χαρακτηριστικά δείγματα τις δουλειάς μας.

Κατασκευάζουμε μόνο custom ιστοσελίδες σε Wordpress, για καλύτερη απόδοση σε ταχύτητα, μοναδικά σχεδιασμό για κάθε πελάτη ξεχωριστά χωρίς έτοιμα themes.

Καθαρός κώδικας, seo friendly, εύκολία στις αλλαγές και αναβαθμίσεις.
Υποστηρίζουμε δύο Δεκαετίες 
αποτελεσματικά επιχειρήσεις να αναπτυχθούν.
Μπορούμε να βελτιώσουμε το digital marketing της επιχείρησης σας, από τον σχεδιασμό ιστοσελίδας, στην προβολή και προώθηση της. 

Οι υπηρεσίες μας αφορούν στην ανάπτυξη ιστοσελίδων και eshop μοναδικά σχεδιασμένα για τις ανάγκες σας.
ζητήστε προσφορά τώρα

Κέρδισε Χρόνο

Μπορούμε να κερδίσουμε χρόνο για την επιχειρηματική ιδέα σου,
δεν μπορείς να τα κάνεις όλα μόνος σου.
+30 211 1828738
Αγίου Ιωάννου 18 20
Αθήνα 15342
support@kastritseas.gr
© 2020 kastritseas.gr
Top closearrow-circle-o-downchevron-leftchevron-rightbarscross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram