Search Engine Optimization Προώθηση Ιστοσελίδων

Σας προτείνω να επενδύσετε σε τεχνογνωσία και εργαλεία που θα ανήκουν στην επιχείρηση σας.

Δεν είναι δύσκολη η διαχείριση των εργαλείων αυτών και η ερμηνεία και αξιοποίηση των στατιστικών πληροφοριών, το περιεχόμενο και η βάση δεδομένων που θα αποκτήσετε θα είναι asset για την επιχείρηση και επένδυση στο μέλλον.

Τα κύρια στοιχεία που αξιολογεί η google είναι:
Η σωστή δομή user friendliness της ιστοσελίδας ,
πόσο ξεκάθαρο με τονισμένα κείμενα είναι το μήνυμα που περνάει η σελίδα πχ τι πουλάει ?
Ο σύγχρονος και καθαρός κώδικας.
Το πόσο γρήγορα φορτώνει η σελίδα
Το πρωτογενές περιεχόμενο της ιστοσελίδας, δηλαδή κείμενα και πόσο συχνά ενημερώνεται η ιστοσελίδα.
Τα incoming links κυρίως από social media, δηλαδή να επιστρέφει ο χρήστης στην ιστοσελίδα από τις αναρτήσεις μας στα social media και όχι το περιεχόμενο να το κρατάνε τα social media και κυριώς το facebook & instagram που είναι οι ανταγωνιστές της google.

Επενδύσετε σε μια Νέα Ιστοσελίδα σχεδιάζοντας από τον στόχο προς το design, ακόμα και οι φωτογραφίες που θα χρησιμοποιείστε πρέπει να λειτουργούν ως λέξεις κλειδιά.

Προτείνω μόνο commercial plugins - εργαλεία δηλαδή που θα εγκαταστήσουμε στην ιστοσελίδα σας, διότι είναι sofware με εγγύηση και υποστήριξη και κυρίως είναι δοκιμασμένο και αποτελεσματικό και ασφαλές.

Η google παρέχει φαινομενικά δωρεάν την μηχανή αναζήτησης της, που δεν είναι τίποτα άλλο από μια ιστοσελίδα όπως η δική σας.
Έχει καταφέρει όμως να γίνει συνώνυμη του internet μιας ακόμα και όταν γράφουμε μια διεύθυνση URL μιας ιστοσελίδας που γνωρίζουμε και θέλουμε να επισκεφτούμε, την γράφουμε στο πεδίο αναζήτησης της σελίδας της google και όχι στο πεδίο διευθύνσεων.

Όταν μία μηχανή αναζήτησης επιστρέφει αποτελέσματα, κάποια από αυτά είναι πληρωμένες διαφημίσεις και κάποια είναι οργανικά αποτελέσματα αναζήτησης. Τα οργανικά αποτελέσματα αναζήτησης εμφανίζονται στην κυρίως λίστα στη σελίδα. Οι πληρωμένες διαφημίσεις είναι αυτές που εμφανίζονται στο πάνω μέρος ή/και στη δεξιά πλευρά της σελίδας.

Όλοι μας θέλουμε να είμαστε στην πρώτη σελίδα των αποτελεσμάτων της google, αλλά υπάρχουν μόνο δέκα ( οργανικές ) θέσεις ανά σελίδα και συχνά μου λένε πελάτες, πως θα ήταν ικανοποιημένοι η ιστοσελίδα τους να εμφανίζεται στην δεύτερη ή και τρίτη σελίδα των αποτελεσμάτων.
Αλλά και αυτό δεν είναι εύκολο μιας και τα αποτελέσματα καθορίζονται κυρίως από τον νόμο της προσφοράς και ζήτησης.

Τα αποτελέσματα αυτά αφορούν τις οργανικές, δηλαδή “δωρεάν” θέσεις κατάταξης των αποτελεσμάτων της google και η διαδικασία να το καταφέρει κανείς ονομάζεται βελτιστοποίηση μια ιστοσελίδας ή Search Engine Optimization δηλαδή S.E.O.

To κόστος αυτής της υπηρεσίας μπορεί να είναι αρκετά μεγάλο, πρέπει να έχει χρονική διάρκεια για να έχει αποτελέσματα σε βάθος χρόνου και τα αποτελέσματα εξαρτώνται πάντα από τον ανταγωνισμό και την “δύναμη” ή κόστος της λέξης κλειδί keyword με την οποία πιστεύουμε πως πρέπει να βγαίνουμε στα αποτελέσματα.

Προτείνω μικρά βήματα με μικρό κόστος αλλά θέτοντας στόχους.

Επειδή ακόμα και μια καλή κατάταξη στα αποτελέσματα της google δεν εγγυάται και την πώληση της υπηρεσίας ή του προϊόντος σας, ούτε σημαίνει ότι αποκτά αναγνωρισιμότητα η εταιρεία και δυναμώνει το brand name σας.
Επειδή η google το ξέρει αυτό  μας παρέχει και τα εργαλεία ώστε  να έχουμε στατιστικά με το google analytics αλλά και αξιολόγηση της ιστοσελίδας μας.
Μια σύγχρονη πλατφόρμα μπορεί να ενσωματώσει και πολλά επιπλέον εργαλεία plugins που μπορούν να σας βοηθήσουν και στο customer loyalty & aftes sales

Newsletter
Αποστολή ενημερωτικών email με προσφορές, με στατιστικά αποτελέσματα παράδοσης και θέασης των newsletter.

Facebook reviews
Δείξτε στην ιστοσελίδα σας τις αληθινές και καλές κριτικές που έχετε λάβει και αυξήστε το customer loyalty.

Pop up
Εμφάνιση ανά σελίδα μηνυμάτων σε παράθυρα που μπορούν να έχουν διαφορετικά μηνύματα όπως προσφορά , εγγραφή, έκπτωση.

Live chat
Άμεση επικοινωνία με τον πελάτη. Μελέτες έδειξαν πως το 70% πελατών που ενδιαφέρονται για το προϊών σας προτιμούν να μιλήσουν μαζί σας πρώτα.

Φτιάξτε ένα δωρεάν λογαριασμό google analytics κάντε τα δωρεάν μαθήματα της google για SEO SEM και κατανοήστε πως λειτουργεί η συγκέντρωση πληροφοριών και η ανάλυση τους έστω και σε ένα πρώτο επίπεδο. Κάντε ένα rebranding , εμπιστευτείτε έναν webdesigner να σας επανασχεδιάσει το website με ένα custom μοναδικό design concept και επιλέξτε τον συνεγάτη σας για την προώθηση της ιστοσελίδας σας.

Θα έχετε ήδη της βασικές γνώσεις και θα μπορείτε ευκολότερα να κατανοήστε τα στατιστικά στοιχεία που θα σας έρχονται και να κάνετε στρατηγικό σχεδιασμό.

Ρωτήστε με για την δική σας Ιστοσελίδα

ζητήστε προσφορά

Ιστοσελίδες & eshop που κατασκευάσαμε | Projects & Πελάτες
Υποστηρίζουμε 2 Δεκαετίες 
αποτελεσματικά επιχειρήσεις να αναπτυχθούν.
Μπορούμε να βελτιώσουμε το digital marketing της επιχείρησης σας, από τον σχεδιασμό ιστοσελίδας, στην προβολή και προώθηση της. 

Οι υπηρεσίες μας αφορούν στην ανάπτυξη ιστοσελίδων και eshop μοναδικά σχεδιασμένα για τις ανάγκες σας.
ζητήστε προσφορά τώρα
+30 211 1828738
Αγίου Ιωάννου 18 20
Αθήνα 15342
support@kastritseas.gr
© 2020 kastritseas.gr
Top chevron-leftchevron-rightcross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram